EETEM 22η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός – Εξελέγη η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Στο Προεδρείο της Συνόδου εκλέχθηκε και συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος μας Αχιλλέας Τσιργούλας.

http://eetem.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1032:22i-synodos-tis-panelladikis-antiprosopeias-egkrithikan-o-dioikitikos-kai-o-oikonomikos-apologismos-ekselegi-i-kentriki-eforeftiki-epitropi&catid=90&Itemid=53

1η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΕΤΕΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14 & 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Επισημαίνεται ότι όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για τα Κεντρικά Όργανα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (Κ.Δ.Ε., Εξελεγκτική Επιτροπή, Πειθαρχικό Συμβούλιο) μέχρι 5-10-2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 θα πρέπει, σύμφωνα με το άρθρο 35 του Καταστατικού, να κατατεθούν οι δηλώσεις υποψηφιότητας ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ για όλα τα προς εκλογή Όργανα και Αντιπροσώπους.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις θα πρέπει να είναι ξεχωριστές για κάθε Όργανο και να περιλαμβάνουν τον τίτλο (ονομασία) του συνδυασμού καθώς και όλα τα στοιχεία κάθε υποψηφίου, δηλαδή: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, ειδικότητα και αριθμό μητρώου Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΟΛΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

Με ενημερωτική της επιστολή η ΕΔΑΘΕΣΣ μας ενημερώνει ότι μέχρι 31/12/2021 παρέχεται έκπτωση 100% επί των τελών σύνδεσης για νέες συνδέσεις με το δίκτυο Φυσικού Αερίου.