Από ΔΕΥΤΕΡΑ 18/05/2020 πρόκειται τα γραφεία μας να επαναλειτουργήσουν με το σύνηθες πρόγραμμα.

Από την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/05/2020 πρόκειται να επαναλειτουργήσουν τα γραφεία μας με το σύνηθες πρόγραμμα , κάθε εργάσιμη ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ώρες 19.00 έως 21.00, για την εξυπηρέτηση των εξαιρετικά περιορισμένων περιπτώσεων και έκτακτων υποθέσεων που απαιτούν φυσική παρουσία στα γραφεία μας και πάντα τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Στα γραφεία μας θα επιτρέπεται η είσοδος ενός ατόμο κάθε φορά , ενώ θα υπάρχουν στην είσοδο προς χρήση των εξυπηρετούμενων τα εγκεκριμένα απολυμαντικά gel .
Η λειτουργία της διαδικτυακής εφαρμογής μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.eetem-magnesia.gr , δίνει την δυνατότητα στους συναδέλφους μας να διεκπεραιώσουν το σύνολο σχεδόν των υποθέσεών τους με το Τμήμα μας.
Το προσωρινό αυτό μέτρο είναι αναγκαίο και εφαρμόζεται μετά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και επιβληθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον Ε.Ο.Δ.Υ για τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 , με την ελπίδα να συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία της υγείας όλων μας!!
Με υπομονή και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε!!!!!
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ/ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Συνάδελφοι ,

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί οι οποίοι μετέχουν σε εταιρείες ( ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ,ΕΠΕ) που έχουν εταιρικό ΚΑΔ 71.11 , 71.12 χωρίς όμως να έχουν ενεργό ΚΑΔ ως φυσικά πρόσωπα, αποκλείονταν από την ενίσχυση των 600 ευρώ και με αφορμή την δημοσίευση της ΚΥΑ 16604/3224 ΦΕΚ1629/29-4-2020 « Οικονομική Ενίσχυση –Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού» , η ΕΕΤΕΜ με έγγραφο της θα ζητήσει από τον Υπουργό εργασίας κ. Βούρτση την ένταξη των συναδέλφων αυτών στους δικαιούχους της ενίσχυσης των 600 ευρώ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία να μας γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους( Αριθμό Μητρώου ΕΕΤΕΜ, Επώνυμο, Όνομα, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και e-mail), μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΕΤΕΜ: eetem@eetem.gr άμεσα προκειμένου να ενημερώσουμε το Υπουργείο Εργασίας.