ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 25/11/2017 το Έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο της ΕΕΤΕΜ στην Αθήνα (Ξενοδοχείο STANLEY), με την συμμετοχή 75 συνέδρων από όλη την Ελλάδα. Το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Αχιλλέα Τσιργούλα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ

Το ερχόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα Έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο της ΕΕΤΕΜ.

Όσοι ενδιαφέρονται για αναλυτική ενημέρωση με την θεματολογία και τις προτάσεις της ΚΔΕ/ΕΕΤΕΜ μπορούν να ανατρέξουν στους παρακάτω συνδέσμους :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ_ΣΥΝΕΔΡΟΙ

EETEM – Πρόταση τροποποίησης Καταστατικού

Διαμαρτυρία της ΚΔΕ/ΕΕΤΕΜ για τον Αποκλεισμό Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.Ι

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η ΚΔΕ/ΕΕΤΕΜ προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κο Σκουρλέτη και την αν. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Φωτίου για τον αποκλεισμό των Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕ από την έκδοση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε υφιστάμενα κτίρια.

Την σχετική επιστολή μπορείτε να την δείτε εδώ Αποκλεισμός Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.Ι

Ανάγκη για άμεση εφαρμογή του άρθρου 156 του Ν.4389-2016

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας κο Σταθάκη απέστειλε η ΚΔΕ/ΕΕΤΕΜ σχετικά με την ανάγκη για άμεση εφαρμογή του άρθρου 156 του Ν.4389-2016. Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ . ανάγκη για άμεση εφαρμογή του άρθρου 156 του Ν.4389-2016 για άμεση εφαρμογή του άρθρου 156 του Ν4389 2016