Συμφωνία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ με την Alpha Bank για την προμήθεια μηχανημάτων POS για τα μέλη της.

Αθήνα, 10-04-2017
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανάμεσα στους επαγγελματικούς κλάδους που θα πρέπει να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά τερματικά POS μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι και ο Κλάδος των Μηχανικών, οι οποίοι θα πρέπει υποχρεωτικά, από την 1η Ιουλίου 2017, να δέχονται κάρτες για τις συναλλαγές με τους πελάτες τους.
Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αν θα πληρώνουν με μετρητά ή με κάρτα, αλλά οι Μηχανικοί – Ελεύθεροι Επαγγελματίες θα πρέπει υποχρεωτικά να παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμών με πλαστικό χρήμα.
Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας υποστήριξης των μελών της, προχώρησε σε συμφωνία με την Alpha Bank και εξασφάλισε, προκαταβολικά, μια προνομιακή προσφορά για τα μέλη της.
Δικαιούχοι της προσφοράς είναι τα μέλη της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα, επιδεικνύοντας στα κατά τόπους υποκαταστήματα της Alpha Bank βεβαίωση μέλους της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.
Αναλυτικά τους όρους της συμφωνίας προς όφελος των Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.Ι, μελών της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, θα τους βρείτε στην επισυναπτόμενη προσφορά της Alpha Bank.
https://www.eetem.gr/images/stories/docs/prosfora_alpha_bank.pdf
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ/ΝΤ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 2 & 3 Απριλίου οι εκλεγέντες σύμβουλοι της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος (Ν.Τ.) Μαγνησίας της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ προσκλήθηκαν και συνεδρίασαν την ΚΥΡΙΑΚΗ 09/04/2017 από τον πλειοψηφήσανατα σύμβουλο Αχιλλέα Τσιργούλα, όπως προβλέπεται στο άρθρο 29 του καταστατικού μας , και αφού διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία με ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις των παρόντων συμβούλων συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΡΓΟΥΛΑΣ
Α΄ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Β΄ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΡΒΕΛΗ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗΣ
ΓΡΑΜ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΚΟΓΙΑΣ
ΜΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΛΙΟΣ ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.