ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ/ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Υ.Δ.Ε

Από την ερχόμενη Δευτέρα 7/12 θα εκδίδεται μέσω της εφαρμογής μας το νέο έντυπο ΥΔΕ που προβλέπεται από την Υ.Α ΦΕΚ 4825/24-12-2019.

Παρακαλούμε αν διαπιστώσετε κάποια δυσλειτουργία ή κατά την έκδοση παρουσιαστούν λάθη στο έντυπο ΥΔΕ από το σύστημα να έρχεστε σε επαφή ΑΜΕΣΑ με τον Πρόεδρο Αχιλλέα Τσιργούλα τηλ.6999066446 , να μην το εκδίδετε , και να μην το επιδίδετε στην ΔΕΔΔΗΕ και τους πελάτες σας αν δεν γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις .

Το νέο έντυπο ΥΔΕ θα πρέπει πλέον να συνοδεύεται από τα νέα έντυπα που καταργούν τα παλαιά και τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος μας στην διεύθυνση eetem-magnesia.gr (Τα σχετικά αρχεία έχουν επισυναφθεί στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης) .

Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για την προσαρμογή και έκδοση της νέας ΥΔΕ από την διαδικτυακή εφαρμογή μας και στην αρχή παρακαλούμε για μέγιστη προσοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ  ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΥΔΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 


ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΑΣ

Επίσης παρακαλούνται οι συνάδελφοι που κατέχουν τις παλιές άδειες Α’ & Β’ Τάξεως να απευθυνθούν το συντομότερο στην Περιφερειακή Δ/νση Μαγνησίας για την αντικατάσταση τους με τις νέες άδειες επαγγελματικών δραστηριοτήτων και την κατάθεση τους στην γραμματεία μας .

ΕΕΤΕΜ/ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ